Guna HP DAPAT DUIT???


Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Entry khas ini adalah berkenaan TuneTalk ToneExcel atau lebih dikenali sebagai TTTE oleh ahli kami. 

Apakah itu TTTE?

Sebelum saya membawa ke huraian yang menyeronokkan. Mari kita baca sebentar apa yang tertulis dalam gambar di bawah.


Baik, apa gambaran yang anda dapat? Saya percaya anda terbayangkan jenama TELCO apa anda guna sekarang. Maxis? Celcom? U-Mobile? Digi? Apakah manfaat dan faedah yang mereka berikan kepada anda selama anda top up? Selama anda bayar bill? Apakah hadiah yang mereka bagi? NOTHING? Yes! Tiada apa-apa!

Sekarang, mari saya bercerita tentang TTTE.

TT-TE = Tunetalk Toneexcel

Tunetalk = Penyedia perkhidmatan
Tone Excel = Syarikat yang urus program

Kedua-dua syarikat ini adalah di bawah Tune Group yg terdiri daripada Tune Insurance, Tune Hotel, Tune Money, AirAsia.

Nama program : Rujukan Komuniti

Moto : Kita jual sim kad, kita tak jual top up.
Keahlian : Seumur hidup
Yuran : RM80
Peralatan tambahan : Buku panduan RM10
Flyers : RM10 utk 100 kpg
Pasaran : Seluruh Malaysia. Umur 12 tahun ke atas.
Untung runcit : 25%
Untung Pasif : 6% atau 10% , 3%, 11% atau 13 %.
Konsep : kembangkan L1 anda sebanyak yg mampu. L2 dan L3 akan berkembang dgn sendirinya.
Rekod Pencapaian Terendah : RM 0
Rekod Pencapaian Tertinggi : RM 70K
Penghantaran : Tidak perlu!
Stok : Tidak perlu *(paling baik jika ada 1 - 2 simcard)
Cara-Cara kempen : ikut suka
Target : ikut suka
Had Penajaan : Tiada had!

Manfaat-manfaat yang anda dapat apabila sertai kami.
Saya pasti, anda pakai HP. Apakah anda guna PREPAID atau POSTPAID? Berapa nilai TOP UP/BILL sebulan? Apakah FAEDAH yang anda dapat dari hasil TOP UP?BILL bulan-bulan tu? TIADA? Anda pakai SIMCARD yang merugikan!

Mahukah SIMCARD yang MENGUNTUNGKAN? Pakailah Tunetalk ToneExcel. Simcard ni bukan simcard biasa yang boleh didapati di kedai-kedai. TIDAK. Inilah SIMCARD luarbiasa di mana :-

1) Apabila anda TOP UP, anda dapat insuran bernilai RM 100k PERCUMA!
2) Apabila anda TOP UP, anda akan dapat point dan point tu boleh tebus tiket kapalterbang AirAsia PERCUMA!
3) Apabila anda TOP UP, anda akan dapat point dan point tu boleh tebus penginapan di Tune Hotel PERCUMA!
4) Apabila anda TOP UP, anda akan dapat point dan point tu boleh tebus HP dan lain-lain barangan PERCUMA!
5) Paling best, bila MEMBER anda top up hasil pakai talian tunetalk yang anda perkenalkan, ANDA dapat KOMISYEN selagi mereka guna. Sila lihat gambaran di bawah :-
Huraian. Bagaimana dengan menjadi pengguna Tunetalk ToneExcel ni, anda mendapat pendapatan pasif. Sila lihat gambar di bawah.

L1 - Orang yang anda perkenalkan guna tunetalk, barisan pertama.
L2 - Orang barisan pertama anda, dapat pengguna baru tunetalk.
L3 - Member baru tunetalk pun, dapat pengguna baru.

Komisyen hasil top up (Jika anda selalu top up RM 30 sebulan) ikut Level ialah :-


L1 : 6%

L2 : 3%

L3 : 11% (terbaik!)


Baik, bagaimana anda dapat hasil komisyen? Gambar di bawah menceritakan segala-galanya. Peratusan komisyen ikut level. Bayangkan jika pelanggan/network anda semakin berkembang dan top up RM 60 sebulan, RM 100 sebulan, berapa anda dapat? Anda dah boleh bayangkan.




So, kesimpulannya : SELAGI MEREKA PAKAI LINE TUNETALK DAN TOP UP, ANDA AKAN DAPAT KOMISYEN, SELAMA MANA MEREKA GUNA!



Renung-renungkan





Daripada anda menggunakan jenama telco lain yang mana apabila topup tidak mendapat apa-apa manfaat, kan lebih bijak kalau anda pakai TTTE? Sehingga kini sejak tahun 2010, rakaniaga kami ada yang sudah mencecah 5 angka sebulan. :)

BOLEH KEKALKAN NOMBOR LAMA!

Sertailah kami. Maklumat lanjut, sila ke tonepower.com

Hubungi saya 010-5252869 untuk maklumat lanjut atau ADD saya sebagai rakan FB anda. Sila lihat sebelah kiri post ini, klik FB aaroffsg1264

Jumpa anda di puncak kejayaan!


SEKADAR PERBANDINGAN. Sila baca dengan teliti :)


 Bertindaklah.

Sekian, terima kasih
RENUNGAN:
Suatu masa dulu, saya melihat bisnes ini tidak popular sebab hanya bisnes topup sahaja. Setelah saya mengkaji dan melihat bagaimana rakan kita telah menjana lebih dari RM10Ksebulan, barulah saya sedar, inilah bisnes paling mudah, murah, sah, mantap dan semua orang mampu lakukannya termasuk pelajar sekolah. Bisnes seperti ini pastinya berpanjangan kerana setiap hari, setiap bulan pastinya ada pengguna baru terutama para remaja.
Jangan tertipu lagi dengan program-program yang panas sekejap, kemudian sejuk dan terus berkubur tanpa nisan....



*** FIKIR-FIKIR DAN RENUNG-RENUNGKANLAH***

tunetalk-strategi

STRATEGI JANA PENDAPATAN MAKSIMA MELALUI ToneExcel
BERMODALKAN SEKEPING Simkad sahaja.

Terima komisyen antara 13% hingga 26% setiap kali orang topup!
 

Berikut adalah apa yang saya lakukan dengan bemodalkan hanya sekeping simkad TuneExcel.... modal yang semua orang mampu termasuk pelajar sekolah. Berikut adalah langkah yang saya telah buat:
FASA 1
Saya mula beli 1 simkad (Akaun 1 untuk isteri saya) dan terus menaja dan menaja. Apabila dapat 4 orang, saya telah dapat bonus 'fast track' RM80 untuk belikan 1 lagi simkad (Akaun 2 untuk anak saya)
FASA 2
Selepas itu saya promote link anak saya (Akaun 2) supaya dapat sekurang-kurangnya 4 orang. Bila berjaya dapat 4 orang, saya dapat lagi bonus 'fast track' RM80 dan saya beli 1 lagi simkad atas nama saya sendiri (Akaun 3)

FASA 3A
Sekarang saya promote link saya sendiri: http://toneexcel.biz/?id125814 untuk dapatkan seramai ahli yang mungkin. Pada peringkat ini saya topup RM30 untuk setiap akaun untuk layak dapat bonus L1 = 6%, L2 = 3% dan L3 = 11% ( Rujuk: SINI )

Setiap bulan saya tak peduli lagi akaun 1 dan akaun 2 (cuma pastikan topup minima RM30 sebulan), saya hanya tumpukan promosi akaun 3 (akaun saya sendiri sahaja).
CONTOH:  (Hanya bekerja dengan akaun ke 3 sahaja)
Bila saya taja A, saya dapat 6% setiap kali A topup, automatis anak saya dapat 3% dan isteri saya dapat 11% = 20% setiap kali A topup.

Bila A menaja B, saya mendapat 3% dan anak saya dapat 11% = 14% setiap kali B topup.

Bila B menaja C, saya dapat 11% setiapkali C topup.
Bagaimana jika saya dapat menaja ramai orang di level 1 dan orang di level 1 dapat menaja ramai ahli di level 2 dan seterusnya di level 3??.. anda fikir sendiri...
TONTON VIDEO INI


Mulai 1hb Mei 2013 - Topup minima RM60 layak terima
 komisyen topup L1 = 10%, L2 = 3% & L3 = 11% ]
Sekarang di bawah saya sudah semakin ramai. Saya harus lakukan sesuatu...
Mengikut pelan TuneExcel, jika anda topup RM60 sebulan, anda layak untuk dapat L1 = 10%, L2 = 3% dan L3 = 13% (Rujuk: SINI ) di samping berpeluang untuk dapat masuk dalam cabutan bertuah setiap bulan jika topup minima RM80.

FASA 3B
Sekarang saya mula topup akaun 3 saya RM60 setiap bulan dan maintain akaun isteri dan anak RM30/bulan. Hasilnya seperti contoh berikut:

CONTOH 2:  (Hanya bekerja dengan akaun ke 3 sahaja)
Bila saya taja A, saya dapat 10% setiap kali A topup, automatis anak saya dapat 3% dan isteri saya dapat 11% = 24% setiap kali A topup.

Bila A menaja B, saya mendapat 3% dan anak saya dapat 11% = 14% setiap kali B topup dan bila B menaja C,

saya dapat 13% setiapkali C topup.

Tahukah Anda?
Contoh: Bila setiap orang yang saya taja terus (akaun 3) topup, saya kan mendapat 24% setiap kali dia topup di mana sahaja? Contoh, jika dia topup RM60/sebulan, saya akan mendapat RM60 X 24% = RM14.40 lumayannnn... berbanding dengan kebayakan bisnes lain. Yang lebih penting saya akan terus dapat komisyen selagi dia guna Hp.....

FASA 3C
Sekarang saya dapati L1 dan L3 akaun isteri dan anak saya semakin ramai dan komisyen di L1 & L3 mereka telah melebihi RM165 setiap bulan.
Maka saya mulai topup setiap akaun isteri, anak dan saya masing-masing RM60/bulan supaya komisyen setiap peringkat menjadi maksimum. Mulai sekarang semua akaun akan mendapat L1 = 10%, L2 = 3% dan L3 = 13% Kerja saya sama sahaja terus promote SATU akaun sahaja http://toneexcel.biz/?id=125814

CONTOH: (Hanya bekerja dengan akaun ke 3 sahaja)
Bila saya taja A, saya dapat 10% setiap kali A topup, automatis anak saya dapat 3% dan isteri saya dapat 13% = 26% setiap kali A topup.

Bila A menaja B, saya mendapat 3% dan anak saya dapat 13% = 16% setiap kali B topup.

Bila B menaja C, saya dapat 13% setiapkali C topup.

TAHUKAH ANDA???...
Setiap kali orang yang saya taja topup di mana sahaja, saya akan dapat 26%? Jika dia topup RM30, saya dapat RM7.80 Jika dia topup RM80, saya akan dapatRM20.80 Wooowwww... Lumayan!!!.. Sebab itulah semaki ramai beralih kepada plan ToneExcel...
Bagaimana jika saya dapat menaja ramai orang di level 1 dan orang di level 1 dapat menaja ramai ahli di level 2 dan seterusnya di level 3??.. anda fikir sendiri..

Sekarang saya menerima komisyen antara 13% hingga 26%setiap kali orang topup di mana sahaja!

SILA PASTIKAN ANDA MENAJA ( L1 ) SERAMAI MUNGKIN, SECARA AUTOMATIS AHLI DI L2 & L3 ANDA AKAN BERTAMBAH BERGANDA-GANDA...
Nak tunggu apa lagi? daftar sekarang &
dapatkan Sim kad Tunetalk sekarang juga!


ATAU

KLIK IMAGE DI BAWAH UNTUK TERUSKAN MEMBACA